Agenda automatisatie voor vastgoed makelaars

Verzamel afspraken op automatische piloot. Zeg vaarwel tegen conservatief management. Hallo toekomst, hallo tijd!

Future Calendar

Gepersonaliseerde online agenda’s op auto-pilot

Bij het live publiceren van een nieuwe woning zal Future-Calendar automatisch een agenda/kalender aanmaken op basis van het woningtype. De agenda wordt automatisch toegevoegd aan de detailpagina op uw website, die is gekoppeld aan de agenda van de verantwoordelijke makelaar. Op basis van uw bestaande CRM-provider is de agenda al ingesteld voor gebruik of ontvangt u e-mail om de beschikbaarheid van de eigenaar in te stellen.

Te koop - Agenda

Stel de beschikbaarheid van de eigenaar rechtstreeks in uw vastgoed CRM en de agenda verschijnt op de detailpagina.

verhuur - Agenda

Geen gaten meer tussen bezichtigingen. We tonen alleen oplopende tijden voor uw online bezoekers.

Nieuwbouw - Agenda

Nieuwbouwprojecten met 48 units krijgen 1 agenda. Verbind meerdere agenda’s (makelaars) met een enkel project.

Real Estate Software - Future Calendar

Koppel je vastgoed-CRM

Door ons Plug & Play systeem en daarbij uitgebreide API-documentatie kan iedereen onze service verbinden met bestaande CRM-providers.

– Agenda’s op auto-pilot wanneer je een pand publiceert.
– Registreer iedere bezoek in je vastgoed CRM.

We hebben directe oplossingen voor Sweepbright, Whise, Zabun, Omnicasa, Skarabee, Salesforce en nog veel meer.  

Een online kennismaking?

Ontvang superkrachten

Future-Calendar zorgt ervoor dat je superkrachten krijgt door onderstaande functies. Je bespaart meer tijd door repetitieve communicatie, kwalificatie en opvolging te automatiseren. Maak een database van leads die panden bezochten en volg deze leads gepersonaliseerd op voor meer conversie.

Artificieel Management

Maak gebruik van A.I.
Geen gaten meer in uw agenda of tijdsverlies tussen afspraken door slecht time management.

Form Builder

Verzamel belangrijke vragen met formulieren. Begrijp deze leads beter en toveren deze automatisch om tot bezoekers.

Vastgoed Kalenders

Automatisch gepersonaliseerde agenda’s voor ieder type vastgoed, verkoop, verhuur en nieuwbouw in verschillende stijlen.

Email Automatisatie

Stuur reminders en sla belangrijke gegevens van uw bezoekers op. Zet leads om in klanten door een doelgerichte follow-up.

CRM API

We koppelen uw huidige vastgoedsoftware voor een betere ervaring en een soepele workflow.

Future Calendar API

Individuele agenda’s worden weergegeven op de website bij het specifieke vastgoed dat gekoppeld is aan de juiste makelaar.

Maak indruk met video

Wenst u uw klanten een betere ervaring aan te bieden bij het bezoeken van een woning op uw website?

Gebruik onze geïntegreerde VideoChat-widget om de makelaar die verantwoordelijk is voor het onroerend goed rechtstreeks te presenteren als een chat pop-up.

Wanneer klanten interactie hebben met uw makelaar en ervoor kiezen om een afspraak te boeken, dan zal de pagina naar beneden scrollen naar de specifiek gevraagde agenda van het pand. Dit zorgt voor een unieke klantervaring. Laat klanten meteen een bezichtiging inplannen en laat uw team tijd besparen.

Leads of toekomstige klanten kunnen hier ook een vraag te stellen over de woning die ze wensen te bezoeken. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Demo voor vastgoed
‘Te koop’

Ontdek hoe de online agenda voor vastgoed te koop werkt.
Laten we beginnen  🚀

Verkoop agenda’s op auto-pilot

Geen kostbare tijd meer verspillen met het beantwoorden van telefoontjes wanneer u een nieuw pand online publiceerd. 

Wanneer een nieuw pand live wordt gepubliceerd, genereert Future-Calendar automatisch een nieuwe agenda/kalender. De Future-Calendar wordt gekoppeld aan de agenda van de verantwoordelijke makelaar van het specifieke onroerend goed.

Future-Calendar is speciaal ontwikkeld met een gespecialiseerde design dat rekening houdt met al uw behoeftes met betrekking tot het plannen en bezichtigen van vastgoed via meerdere kanalen.

✔️  Agenda’s worden per woning ontwikkeld.
✔️  Agenda’s worden gegenereerd op automatische piloot.
✔️  Agenda’s worden aan de juiste makelaar en vastgoed gekoppeld.

Carina Johanna - Future Calendar

Makelaar:

Chrystel Lavedo

Marketing Automatisatie

Een betere communicatiestroom zal u helpen om herinneringen en opvolgingsberichten naar klanten te sturen. Met op maat gemaakte e-mails of sms-berichten worden no-shows geëlimineerd.

Maak lijsten voor verkoop-, verhuur- of nieuwbouwprojecten in uw favoriete e-mail automatiseringssoftware. We verbinden GRATIS met API’s uw FutureMail, ActiveCampaign, MailChimp, ClickSend of Sendinblue account.

Breid uw database met leads uit, vraag om beoordelingen of stuur een follow-up e-mail na de afspraak. U zal meer dan ooit te voren leads kunnen inschrijven in het e-mail matchingsysteem van uw vastgoedsoftware.

 

Geïntegreerde Agenda’s

Een online kennismaking?
Plan een demo 

Demo voor vastgoed
‘Te huur’

Ontdek hoe de online agenda voor vastgoed te huur werkt.
Laten we beginnen  🚀

Verhuur agenda’s op auto-pilot

Geen tijdverspilling meer aan het ontvangen van telefoontjes of het schrijven van e-mails bij het online publiceren van een nieuwe huurwoning.

Wanneer een nieuwe woning in de verhuur live wordt gepubliceerd, zal ons systeem automatisch een nieuwe agenda genereren. De agenda wordt gekoppeld aan de agenda van de vastgoedmakelaar voor het te verhuren pand.

We hebben een speciale functie ontwikkeld voor groepsbijeenkomsten of een-op-een-bijeenkomsten. Dit systeem is ontworpen om u tijd te besparen, zodat u slim kunt werken.

✔️  A.I. gedreven time management systeem.
✔️  Module voor afspraakbevestiging.
✔️  Gepersonaliseerde formulieren.

Carina Johanna - Future Calendar

Your agent:

Chrystel Lavedo

Functies om indruk te maken

Future Calendar - AI Time management for rental appointments

Artificieel tijdsbeheer

We hebben een uniek systeem ontworpen, zodat er geen onderbrekingen of eindeloze wachttijden tussen de bezichtigingen zijn.

Makelaars en vastgoedbeheerders blokkeren bijvoorbeeld hun agenda voor een pand tussen 12:00 – 15:00 uur.

Voorbeeld: Wanneer Jessica een afspraak boekt om 13:00 uur, zijn de volgende beschikbare tijdvakken op het rooster beperkt tot 12:45 en 13:15 uur.

De eerste boeking voor die dag zal automatisch het “basislijn” schema voor beschikbaarheid instellen en de updates naar uw online agenda sturen.

Gepersonaliseerde formulieren

Met de gepersonaliseerde formulieren kan u belangrijke vragen stellen wanneer klanten een afspraak willen inboeken. Het aantal vragen is niet beperkt, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze functie is speciaal ontwikkeld om de lead achter de afspraak beter te leren kennen. U kan afspraken eenvoudig annuleren of goedkeuren op basis van de ingevulde data.

Maar we gaan nog een stapje verder. We automatiseren en koppelen deze informatie met uw marketingprogramma’s. U kan deze data omzetten in verdere lead generation en re-targeting campagnes.

 

Geïntegreerde verhuur agenda’s

Een online kennismaking?
Plan een demo 

Demo voor ‘nieuwbouw projecten’ te koop

Ontdek hoe de online kalender voor nieuwbouw werkt.
Laten we beginnen  🚀

Project agenda’s op auto-pilot

Geen tijdverspilling meer aan het ontvangen van telefoontjes of het schrijven van talloze e-mails bij het online publiceren van een nieuwbouwproject.

Wanneer een nieuw project live wordt gepubliceerd, genereert Future-Calendar automatisch een nieuwe agenda/kalender. We maken enkel agenda’s op projectniveau en niet per unit. Verwerk meerdere units in 1 agenda en werk samen met het team om een project om meer tijd of beschikbaarheden te creëren.

Maak gebruik van functies zoals groepsbezichtigingen of een-op-een-bijeenkomsten. Future-Calendar is ontworpen om u tijd te besparen, zodat u slim kunt werken en vooral tijd kunt besparen.

✔️  Beheer 1 agenda per project.
✔️  Koppel meerdere units aan 1 agenda.
✔️  Voeg meerdere makelaars toe aan een project voor meer bezoekerscapaciteit.

   Carina Johanna - Future Calendar

   Your agent:

   Chrystel Lavedo

   Functies om indruk te maken

   Real Estate Software - Future Calendar

   Projectmanagment

   Met onze Future-Calendar oplossing is het niet nodig om een agenda aan te maken voor elke unit binnen een project. Om het proces op te schonen, kan de klant een afspraak boeken voor het hele project of de units binnen het project.

   Vanuit deze agenda kan de verantwoordelijke makelaar binnen de projecten events aanmaken per unit of het volledig project.

   Op deze manier kan u leads of toekomstige kopers op een gemakkelijke manier door het boekingsproces loodsen zonder meerdere agenda’s aan te moeten maken.

   Teamwork 

   Werk met je team aan een project. Samenwerken met je team om meer tijd en meer klanten te bereiken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

   U kan er zelf voor kiezen om de klant een afspraak te laten maken met een specifieke agent/makelaar binnen het project of deze informatie verbergen.

   Vergeet niet dat we uw favoriete marketingtools koppelen, zodat u elke bezoeker via auto-pilot gepersonaliseerd kunt volgen en opvolgen.

   Dat noemen we #futureproof !

   Geïntegreerde project agenda’s

    

   Een online kennismaking?
   Plan een demo 

   Onze klanten

   Een koppeling met onze vastgoed CRM Whise en integratie met de videochat zorgt ervoor dat klanten op de website hun afspraak inplannen. Top concept!

   Dave Bracke

   Zaakvoerder, Altro Vastgoed

   Ik heb meer digitale afspraken en meer tijd over. Het systeem werkt vlot bij panden die in de verhuur staan. Dit is de toekomst, een echte aanrader voor iedere makelaar.

   Kristof Verstraeten

   Zaakvoerder, Century 21 Locus

   Future Calendar geeft klanten een vlotte en aangename beleving digitaal. We hebben meer tijd gekregen om te focussen op de klantenrelaties.

   Wouter De Hertog

   Zaakvoerder, Hertog Makelaars

   Veel gestelde vragen

   Wat is een brand?

   Een merk is de identiteit van een organisatie, hetzelfde als de URL van de website, de kleuren, de naam, etc. Sommige grotere organisaties hebben binnen hun organisatie andere concepten van hun eigen merk en marketing.

   Een vastgoedorganisatie die als 1 merk wordt geteld, kan bijvoorbeeld ‘Real Estate Company Executives’ zijn, waarbij ze eigendommen aanbieden voor verkoop, verhuur en nieuwbouwprojecten onder hun specifieke merk.

   Wie doet de implementatie van Future-Calendar?

   Met onze uitgebreide API-documentatie kan uw webdesigner Future-Calendar gemakkelijk implementeren. We weten dat niet alle websites gemakkelijk kunnen worden gemaakt en dat onze experts mogelijk in dit proces moeten stappen.

   Voordat we beginnen, zal ons team uw website beoordelen en prijzen verstrekken om een ​​aangepaste implementatie te maken. U kunt er dan voor kiezen om de implementatie in uw website door ons te laten verzorgen of uw marketingbureau in te schakelen.

   Kan Future-Calendar ons helpen met de integratie?

   Natuurlijk!

   We kunnen met trots zeggen dat we deel uitmaken van Future Marketing Agency, gevestigd in Antwerpen, België. We hebben producten ontwikkeld om uw vastgoedkantoor naar een hoger niveau te tillen. Op maat gemaakte integraties zijn de dingen waar we graag voor zorgen.

   Neem contact op met ons ondersteuningsteam of bezoek Future Marketing Agency.

   Waarom Future-Calendar en niet Calendly of Skedify?

   Als we naar de markt kijken, zien we dat diensten zoals Calendly en Skedify niet de juiste oplossingen bieden voor onroerend goed. We hebben het wiel niet opnieuw uitgevonden. In plaats van dat te doen, hebben we een krachtige motor gebouwd die speciaal is ontworpen voor onroerend goed. Ons systeem is bovenop YouCanBookMe gebouwd als een integrator van een serviceprovider.

   We hebben deze oplossing voor een paar klanten gebouwd, maar na het succes stellen we deze functies nu voor iedereen beschikbaar. Maak u klaar en geniet van een oplossing voor een prijs waarmee u in al uw vastgoedbehoeften kunt voorzien.

    

   Kan ik een korting krijgen?

   Ja, als u jaarlijks betaalt, wordt de korting meegeteld voor het aantal gebruikers dat u heeft.

   Prijslijst

   Stap 1 - Stel uw account in

   Wat we gaan doen:

   ✔︎ We organiseren een online meeting
   ✔︎ Creëer uw eigen (white-label) account
   ✔︎ Onboarden van uw teamleden
   ✔︎ We sturen een ondersteuningsmail naar uw webdesigner
   ✔︎ Geven toegang tot onze API-documentatie
   ✔︎ Nodigen u en uw teamleden uit om de video te maken

   Optie: Onze developers kunnen een onderzoek doen voor de implementatie in uw website.

   Step 2 - Uw account branden
   Stap 3 - Superkrachten toevoegen

   Wat we gaan doen:

   ✔︎ Verbind de Future Calendar API
   ✔︎ Activeer automatisering voor het maken van agenda’s (automatische piloot)
   ✔︎ Activeer de verhuur manager
   ✔︎ Koppel uw e-mailmarketing

   Ondersteuning: Onze ontwikkelaars zullen de communicatie tussen uw web-designbureau opzetten voor een soepel proces.

   Step 4 - Check-up

   Wat we gaan doen:

   ✔︎ Online meeting voordat u aan de slag gaat.
   ✔︎ We voeren enkele kwaliteitstests uit.
   ✔︎ Stem het product/ de engine af op uw bedrijf.

   Ondersteuning: Ons team zal ervoor zorgen dat er enkele tests met uw team worden uitgevoerd, direct voordat ze live gaan.

   Step 5 - Live

   ✔︎ We geven je support ten alle tijden.

   Jaarlijkse Korting

   01-10 Gebruiker -5%
    11-15 Gebruiker -15%
   16-25 Gebruiker -20%
   26-35 Gebruiker -25%
   35 + Gebruiker Custom

   Begin vandaag nog 🚀

   Vul onderstaand formulier in. We nemen contact met je op.

   Personal information
   Company Information
   Your Order